Toimitusehdot

 

CENTER ASU KUOPIO OY:N
VERKKOKAUPAN TOIMITUSEHDOT:

HINNAT:

- Hinnat on ilmoitettu euroina.
- Hinnat ovat voimassa vain verkkokaupassa.
- Pidätämme oikeuden muuttaa hintoja.

 

MAKSUEHDOT JA -TAVAT

 

- Maksu Visa, Visa Electron tai Mastercard kortilla

- Maksu verkkopankkimaksuna

- Klarna lasku         

 - Klarna tili               

  

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Center Asu Kuopio Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Käyttäessäsi Paytrail-tiliä maksaminen tapahtuu Paytrailin palvelussa. Paytrail-tilin kautta tehtävissä korttimaksuissa maksutapahtuman sopimusosapuolina toimivat Paytrail ja kortinhaltija. 

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2

Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

 

TOIMITUSKULUT JA -TAVAT:

Center Asu Kuopio Oy toimittaa tuotteita yrityksille, yhteisöille ja yksityisille seuraavasti:

- Posti
- Smartpost
- Matkahuolto
- Nouto myymälältä. Ilmoitamme sähköpostilla, kun tilaus on noudettavissa.
- Normaalihinta/toimitus 4,90 € sisältäen veron (mikäli ei voimassaolevia kampanjoita rahtikuluista).

TOIMITUSAIKA:

- Toimitusaika verkkokaupan tuotteille on varastotilanteesta riippuen 2 arkipäivää - 3 viikkoa välimyyntivarauksin. TOMA-tuotteita emme toistaiseksi varastoi itse, joten niillä toimitusaika 2-4 viikkoa. Ilmoitamme jos toimitus viivästyy huomattavasti.
- Toimitusaika alkaa, kun saamme ilmoituksen tilauksen maksamisesta maksun välittäjältä.
- Jos tuotteita jatkojalostetaan (brodeeraus, painatus tai muutoksia tuotteeseen), on toimitusaika pidempi. Voit soittaa asiakaspalveluumme 017-2620700 tai e-mail myynti(at)centerasu.fi ja kysyä toimitusaikaa.

VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS:

- Verkkokaupan tuotteilla on 14 päivän vaihto/palautusoikeus.
- Vaihto- / palautusoikeus ei koske brodeerattuja tai painettuja tuotteita, alusvaatteita eikä henkilökortteja (poislukien tuotereklamaatiot, jotka käsitellään kunkin valmistajan takuukäytännön mukaan).
- Emme lunasta postiennakko- tai jälkivaatimuslähetyksiä.
- Yritysasiakkaat ovat velvollisia palauttamaan ja vaihtamaan verkkokaupasta tilaamansa tuotteet omalla kustannuksellaan.
- Takuu vaihtelee valmistajittain. Yleensä valmistajat myöntävät 12 kk takuun materiaali- ja tehdasvirheiden varalle. Takuu ei kata normaalia kulumista eikä tuotteiden ohjeiden vastaista käyttöä (esim. pesu liian kuumassa).
- Palautusohjeet toimitetaan tilauksen mukana. Lisätietoja saa tarvittaessa myyntipalvelustamme 017-2620700 tai e-mail myynti(at)centerasu.fi

Asiakaspalautukset tulee toimittaa Postin / Matkahuollon ilmaisella asiakaspalautuksella tai palauttamalla tuote suoraan myymälään. Lähetysmuotona on käytettävä pakettia, koska kirjeille ei ole olemassa lähetysseurantaa. Palautuksen mukaan tulee pakata täytetty ja allekirjoitettu Center Asu Kuopio Oy:n palautuslomakeAsiakas on velvollinen säilyttämään palautusasiakirjoista tarvittavat kopiot. Postin / Matkahuollon asiakaspalautuksesta saatava pakettilähetysseurantatunnus on ainoa keino lähettämisen todistamiseksi. Maksuton asiakaspalautus on voimassa vain Suomessa. Asiakkaan tulee maksaa kaikki ulkomailta lähetettyjen palautuksien kustannukset. Palautus tulee lähettää Center Asu Kuopio Oy:n osoitteeseen. Tuotteen tulee olla kuluttajansuojalain 6. luvun mukaisesti palautuskelpoinen. 

Pakkaaminen on lähettäjän vastuulla. Tuotteet tulee pakata huolellisesti, jotta ne eivät vahingoitu kuljetuksessa. Center Asu Kuopio Oy ei ole vastuussa puutteellisesti pakattujen palautusten vahingoittumisesta. Asiakkaan puolelta tulleesta virheestä aiheutuneet kustannukset peritään asiakkaalta. Center Asu Kuopio Oy pidättää oikeuden periä kustannukset asiakkaalta, jos asiakaspalautus on tehty näiden ohjeiden vastaisesti.