Tietosuojaseloste

 

Kuka kerää henkilötietojasi?

Center Asu Kuopio Oy on vastuussa henkilötiedoistasi sovellettavan tietosuojalain mukaisesti.

 

Center Asu Kuopio Oy
y-tunnus: 1532685-5
Volttikatu 6
70700 KUOPIO
FINLAND

www.centerasu.fi

myynti@centerasu.fi

puh: 017 2620700

 

Yhteyshenkilö:

Kari Taskinen
kari@centerasu.fi

Gsm.040-7549784

 

Kenen tietoja käsittelemme

- Center Asu Kuopion asiakkaat

- Centerasu.fi verkkokaupan käyttäjät

 

Tiedot, joita käsittelemme

Käsittelemme ainoastaan niitä tietoja, jotka olet rekisteröityessäsi ilmoittanut, kuten:

 

- Nimi

- Puhelinnumero

- Sähköpostiosoite

- Ostetut tuotteet

- IP-osoite

 

Miksi käsittelemme tietojasi

Käsittelemme tietojasi hoitaaksemme asiakassuhdettasi, tuotetakuuasioiden hoitamiseen sekä markkinointiin.

 

Mistä saamme tiedot

Asiakkaita koskevat tiedot saadaan asiakkaan suostumuksella häneltä itseltään rekisteröityessään verkkokauppaan. Emme osta tietoja ulkopuolisilta toimijoilta.

 

Kenellä on pääsy tietoihisi?

Tietoihin pääsee käsiksi vain Center Asu Kuopion yhteistyökumppanit, jotka ovat välttämättömiä yritystoiminnan kannalta. Näitä ovat muunmuassa mainostoimisto sekä tekniset toimijat, kuten uutiskirjeohjelma, kassajärjestelmästä sekä kanta-asiakasrekisteristä vastaava yhteistyökumppani.

 

Kuinka kauan käsittelemme tietojasi

Käsittelemme tietojasi pääsääntöisesti niin kauan kuin se on tarpeen tuotetakuun kannalta.

Markkinointitarkoituksiin henkilötietoja säilytetään 24 kk, jonka jälkeen poistamme tiedot mikäli asiakas ei ole suorittanut ostotoimenpiteitä.

 

Mitä oikeuksia sinulla on?

- Sinulla on oikeus tietojesi tarkastamiseen milloin tahansa ja pyytää tietoa hallussamme olevista henkilötiedoistasi. 

- Sinulla on oikeus pyytää virheellisten henkilötietojesi oikaisua sekä puutteellisten henkilötietojen täydentämistä. Voit muokata tietojasi itse verkkokaupan tilisi asetuksissa.

- Sinulla on oikeus poistaa kaikki Center Asu Kuopion käsittelemät henkilötietosi milloin tahansa. Huomioi, että henkilötietoja ei voi poistaa kun asiaasi käsitellään asiakaspalvelussa, sinulla on avoin tilaus, jota ei ole vielä toimitettu, sinulla on maksamattomia laskuja Center Asu Kuopiolle tai muita olennaisia keskeneräisiä asiakkuuteen liittyviä asioita.

- Sinulla on oikeus suoramarkkinointikieltoon.

- Sinulla on oikeus perua uutiskirjeen tilaus. Jokaisen uutiskirjeen lopussa on peruutuslinkki, josta saat peruutettua uutiskirjeen tilauksen. Ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä asiakaspalveluun.

 

Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle: 

Jos mielestäsi Center Asu Kuopio käsittelee henkilötietojasi väärin, voit ottaa meihin yhteyttä. Sinulla on myös oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle.

Kaikissa näissä edellämainituissa asioissa ota ensin yhteys asiakaspalveluumme puh. puh. 017 2620700 tai myynti@centerasu.fi

 

Kuinka suojaamme tietosi

- Emme säilytä asiakkaiden maksukorttitietoja omissa järjestelmissämme.

- Suojaamme internetyhteydet kassajärjestelmiin ja taustajärjestelmiin HTTPS-yhteydellä

- Käytämme markkinoiden luotettavimpia palomuureja

- Henkilötietoihin on pääsy vain henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja asiakkuuden hoitamista varten

 

28.1.2019
Tämä on henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n sekä EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen  /679/2016) 12 ja 13 artiklan mukainen yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja Center Asu Kuopion asiakkaille sekä verkkosivujen käyttäjille.

https://www.centerasu.fi/info/tietosuojaseloste/21/